mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Het comfort pakket: wel de lusten, niet de lasten!
Zo vlak voor de vakantie heb je overal lijstjes en stapeltjes. Van dingen die mee moeten. Of juist niet. Van dingen die je nog moet doen. Of moet pakken. De koffers liggen klaar op het bed, de paklijsten er naast. Als u bij ons een camper huurt hoeft u de blikopener en de rest van de keukeninventaris niet mee te nemen. De keuken hebben wij al voor u ingericht. Want dat is gemakkelijk en comfortabel. Maar als u wilt, kunnen we ook vast uw bed opmaken en de handdoeken klaar leggen. Dat valt onder ons comfort pakket. En wilt u aan het eind van de vakantie de boel het liefst de boel laten, dan kunt u ook gebruik maken van onze schoonmaakservice. Gewoon, omdat het gemakkelijk is. En comfortabel. Check onze extra huuropties voor meer informatie en het bijbehorende kostenplaatje.
On y va!
On y va! Velen onder ons zullen de titel van het Franse lesboek op de middelbare school herkennen. Laten we gaan! Waar moet je ‘s ochtends voor vertrek eigenlijk allemaal op letten? Een paar tips op een rij….

Gasflessen
Draai de gasfles altijd dicht voordat je gaat rijden. Voorkomen is beter dan genezen, zeggen we altijd maar. In de meeste campers die bij ons in de vloot zitten vindt je knoppen waarmee je van binnenuit de toevoer dicht kunt zetten. Handig als je met kleine kinderen reist die graag aan knoppen zitten, bijvoorbeeld. Ook voor deze campers geldt: als je gaat rijden, sluit de gasfles dan af. Draai de knop gewoon dicht en zodra je op je plek van bestemming bent gekomen, dan draai je hem weer open.

Afvalwater
Iedereen heeft zo zijn eigen gewoontes als het gaat om het lozen van afvalwater. Wij adviseren altijd om bij het vertrek van een camping even de tanks leeg te gooien. Je kan de klep open zetten boven het loospunt en tegelijkertijd uitchecken. Dan ga je altijd met een lege tank onderweg. Loos het afvalwater altijd bij een officieel loospunt, dat is wel zo fris voor de medevakantiegangers.

Chemisch toilet
Op iedere camping zie je (meestal) de heren lopen met rubberen handschoenen en de toiletcassette. Blijkbaar is het schoonmaken van het chemisch toilet bijna altijd een mannentaak. Ze gooien de cassette leeg in een speciaal toilet, die vind je eigenlijk op alle campings en camperplaatsen. Ook hiervoor geldt het advies: voor vertrek de boel leeggooien en schoonmaken. Gooi het toiletpapier niet in het toilet, dat scheelt veel schoonmaakwerk.