mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Algemeen
Ja, als u met een van onze campers op vakantie gaat bent u verzekerd. Al onze campers zijn All-Risk verzekerd. Er geldt wel een eigen risico van €1000 per gebeurtenis. Voor €7,50 per dag kunt u het eigen risico afkopen tot maximaal €350.
Buiten het hoogseizoen om is het af en toe mogelijk om van de standaard weken af te wijken. We bespreken graag de mogelijkheden. De minimale huurperiode is 4 dagen.
Wij kunnen u zeker helpen met het kiezen van de juiste camper. We reizen zelf al jaren met de camper en weten goed welke camper waar geschikt voor is. U kunt contact met ons opnemen via 06 145 94 929 of via het contactformulier op de site.
Dat is zeker mogelijk. Hiervoor maken we graag een afspraak. In het hoogseizoen kunnen we niet garanderen dat de camper van uw keuze bij ons in huis is, er zijn dan natuurlijk veel campers onderweg.
Ja, we verhuren al onze campers inclusief Pechhulp Europa service.
Ophalen en terugbrengen
Normaliter hanteren wij de zaterdag aan als wisseldag. Mocht het lukken met de alreeds geplande boekingen zijn wij altijd bereid om de mogelijkheden te bekijken voor een andere ophaaldag. 
Op de ophaaldag kunt u de camper normaal gesproken tussen 14:00 uur en 17:00 uur ophalen. Soms lukt het ook wel eerder. Het tijdstip van ophalen overleggen we van te voren telefonisch.
Absoluut. Uw auto kan zonder extra kosten bij ons binnen gestald worden.
Ja, de camper moet op de dag van terugbrengen uiterlijk 10:00 uur 's ochtends weer bij ons binnen zijn. De dag of avond ervoor is ook vrijwel altijd mogelijk; na telefonisch overleg.
U kunt de camper ophalen bij ons op de Gremelsoweg 1/8 in Maaseik ophalen. Uw auto kunt u kosteloos bij ons stallen.
 
Tarieven
Alle kilometers zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij 1 week huur is maximaal 1750km vrij. De meerprijs voor extra kilometers bij 1 week huur is € 0,25/km. Vanaf 2 weken zijn alle kilometers vrij. 
Per boeking rekenen we €145 uitgifte- en innamekosten. Dit is een bijdrage voor technische inspectie voor vertrek, instructie, Pechhulp Europa service, gasverbruik, toiletvloeistof, innamecheck, administratie kosten.
Wij vragen voor onze campers een borg van €1000,-. Dit is tevens het eigen risico. Het eigen risico kan verlaagd worden naar €350,- voor €5,50 per dag.